17. mai feiring i barnehagen!

Fredag 13.mai markerte Slangsvold barnehage Norges nasjonaldag. Barnehagen var pyntet med flagg og løv på porten,barna og de ansatte kom i fine klær og flagg i hånden.
Dagen startet med leker på uteområdet. Det var blant annet kaste erteposer på bokser,gå på stylter og balansere på sandkassekanten. Det ble utdelt diplom til barna.

Til lunch var det pølse og iskiosk på “Toppen”. Maxibarna sto for salget.
Kl 14.00 gikk vi i tog. Alle foreldre,besteforeldre,tanter og onkler sto langs togruta. Etterpå var alle invitert til kakefest på barnehagens uteområde. Toppenbarna sang 17.maisanger og de flinke foreldrene hadde bakt mye gode kaker. Vi fikk også besøk av 4 rødruss som hadde med is til barna. Denne dagen hadde også de nyklekkede kyllingene ankommet barnehagen. Det var stas for liten og stor.
En fantastisk dag!
17.mai gikk vi i tog fra Trosvik til Fjeldberg sykehjem sammen med distriktets barnehager og Trosvik skole. Dette er en fin tradisjon,og vi er stolt av den fine fana vår som er over 30 år.